Heb je interesse in een training Krachtwerk en/of CTI of wil je meer weten over ons trainingsaanbod, klik op onderstaande buttons!

(Zie trainingsaanbod 2024 voor actuele prijzen en algemene informatie)

 De trainingen van de Impuls Academie worden zowel in-company als in het open aanbod aangeboden. Bij een in-company training is de opdrachtgever verantwoordelijk voor een geschikte locatie, av-middelen en catering. Een training uit het open aanbod wordt volledig verzorgd door de Impuls Academie. De kosten van een training zijn exclusief de kosten voor het trainingsmateriaal en bij in company trainingen exclusief de nodige reis- en verblijfkosten. Voor meer informatie over onze gebruiksvoorwaarden verwijzen we je naar onze algemene voorwaarden.

Let op: trainingen Krachtwerk en/of CTI kunnen alleen worden afgenomen door, bij de Impuls Academie, geregistreerde gebruikers. Om als gebruiker te worden aangemerkt dient jouw organisatie een overeenkomst te hebben met Radboudumc, Impuls Academie. Staat jouw instelling nog niet geregistreerd als gebruiker en heb je interesse in een training Krachtwerk en/of CTI, neem dan contact met ons op dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Heb je een training Krachtwerk basis aangevraagd of ben je voornemens dit te doen en wil je meer weten over het trainingstraject en de planning klik dan hier.

Krachtwerk is in december 2020 door de Erkenningscommissie Maatschappelijke ondersteuning, participatie en veiligheid opnieuw erkend als Goed onderbouwd (na vijf jaar worden beoordeelde interventies opnieuw beoordeeld).

De trainingen zijn geaccrediteerd bij het Registerplein en het SKJ.  Met een registratie laten professionals aan cliënten, werkgevers en opdrachtgevers zien dat ze expert zijn in hun vak en dat ze blijven bijleren.

Helpdesk
Heb je interesse in een training Krachtwerk of CTI of wil je vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan contact op via impulsacademie.elg@radboudumc.nl,            bel 06-15449389 of maak gebruik van het contactformulier onder aan deze pagina.

Contactformulier Impuls Academie